Ca l'Agustí

Ctra. d'Organà a Sant Llorenç, Km 19 L-401 25283 Cambrils dels Pirineus -Solsonès-

Map Icon

  • Instagram
  • Facebook
  • Cambrils -Odèn-
  • +34 973 48 90 27
  • whatsapp +34 610 45 78 70

L’entorn natural en el qual es troba permet realitzar itineraris de natura on es troben petites ermites romàniques: Santa Barbarà, Santa Pelaia, Sant Quintí…  Fonts: Vermell, Mosquera, Tilló…  Boscos i arbres monumentals com el Pi Gros o de Nerola. També pots realitzar part del Sender Gran Recorregut GR- 1 o el camí dels Bons Homes.

A la Muntanya d’Alinyà organitzen activitats per conèixer les quatre espècies de voltors i al Zoo del Pirineu veuràs una exhibició d’aus rapinyaires i observaràs plantes i animals de la zona.

 

Descobreix el món de la Sal, visitant les Salines de Cambrils ,Centre de Natura d’Odèn, on t’explicaran l’antiga explotació de Sal a partir de fonts d’aigua salada.
Escala per les diferent vies de la Roca de Canalda o el Roc del Migdia, practica l’espeleologia i endinsat en els avencs de la zona com el de la Montserrat Ubach o visitar els jaciments arqueològics com el megàlit del Sàlzer o la Caixa del Moro d’Odèn.

A la tardor vine a buscar bolets en els nombrosos boscos que hi ha a la zona que ens envolta.

La situació a només mitja hora de pobles com Solsona, Sant Llorenç de Morunys, Coll de Nargó, Organyà, les pistes del Port del Comte o la platja del riu d’Orgern.

Vols en Globus

Més a galeria»

Tirantmilles Guies de Muntanya del Solsonès

barranc_solsones_tirantmilles